Događanja

Zbog izvanrednih okolnositi i pandemije virusa COVID-19, u ovom trenutku nismo u mogućnosti definirati točne datume održavanja savjetovanja. Pratimo razvoj situacije i datume ćemo odrediti čim se steknu uvjeti.

Projekt ARC obuhvaća provođenje 32 savjetovanja kako bi se omogućila izravna potpora malim i srednjim poduzetnicima prilikom usklađivanja sa zahtjevima koji proizlaze iz Opće uredbe o zaštiti podataka (16 u Hrvatskoj i 16 u Irskoj).

Tijekom tih savjetovanja nadzorna tijela će pružiti potporu i pomoć malim i srednjim poduzetnicima  prilikom usklađivanja s Općom pružanjem savjeta za posebna pitanja s kojima se srednji i mali poduzentici suočavaju.

U Hrvatskoj će se savjetovanja provoditi u sljedećim gradovima: Zagreb, Velika Gorica, Osijek, Varaždin, Rijeka, Zadar, Split, Pula, Dubrovnik, Karlovac i Slavonski Brod. Irska će slijediti sličan raspored kao i Hrvatska, a krajnji datumi bit će dogovoreni s lokalnom gospodarskom komorom. Uzimajući u obzir da srednji i mali poduzetnici često nemaju vremena i mogućnosti putovati u glavni grad i velike gradove, predviđeno je održavanje savjetovanja u sljdedećimo mjestima/gradovima: Dundalk; Navan, Carrick-on-Shannon; Letterkenny; Sligo; Castlebar; Galway; Limerick; Killarney; Waterford, Tipperary; Kilkenny; Athlone; Cork and Dublin.