20. travnja 2021. godine održali smo GDPR online radionicu za mikro, male i srednje poduzetnike iz Zadarske županije i na taj način pružili potporu projektu „Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji“ koji provodi Ustanova INOVAcija osnovana od strane Zadarske županije. Usluge se obavljaju za potrebe adresiranja problema nedostatka pružanja usluga informiranja i povezivanja MSP-ova u nepoljoprivrednim djelatnostima na području Zadarske županije te su izravan odgovor na kontinuiranu potražnju za određenim uslugama poduzetničkih potpornih institucija.

Cilj projekta je rast i razvoj poslovanja pružanjem usluga informiranja i povezivanja za MSP-ove na području Zadarske županije. Ostvarenjem neposrednih rezultata projekta želi se doprinijeti jačanju poduzetničkih vještina i kompetencija te pozitivnog poduzetničkog okruženja.

Podržavamo svaki projekt i inicijativu kojem se pruža konkretna pomoć našim poduzetnicima u ovim izazovnim vremenima te ističemo da je jedan od ciljeva ARC projekta podizanje razine svijest o važnosti zaštite podataka kod mikro, malih i srednjih poduzetnika u svrhu jačanja njihove kompetitivnosti i konkurentnosti na tržištu.